Despre Noi

Grup BMN Construct este o firma de constructii cu capital privat românesc, cu numeroase proiecte realizate in Bucuresti si Timis. Este compania de care veti avea nevoie pentru achiziție de terenuri, construcții civile și industriale de la A la Z, pensiuni, hoteluri, blocuri, restaurante, hale industriale.

Societatea are peste 10 ani de zile experienta, suntem mereu la curent cu ultimele metodologii si răspundem pe deplin cerințelor investitorilor noștri. Ne caracterizează seriozitatea, ne respectăm termenele de execuție, folosim materialele conform standardelor în vigoare și nu ne dăm în lături de la provocările zilnice.

Prețuim mult oamenii, fie că vorbim de partenerii noștri de afaceri, de clienții finali sau de echipele de profesioniști care lucrează în cadrul companiei.

Obiectivul de baza al companiei este de a asigura servicii de inalta calitate in vederea asigurarii conformitatii cu cerintele clientului, cu cerintele legale si reglementarile aplicabile precum si de a creste satisfactia clientului..

Managementeul societatii urmareste in mod constant cerintele pietei si vizeaza satisfactia clientilor pentru fiecare proiect. Firma ofera solutii globale in conformitate cu standardele nationale si internationale in vigoare. Se asigura riguros de respectarea tuturor normelor de siguranta si calitate din domeniul constructiilor. Lucreaza in mod eficient cu arhitecti si urbanisti pentru proiecte de calitate si pentru protejarea mediului inconjurator.

Angajatii companiei sunt caracterizati de o atitudine deschisa, cooperanta si onesta fata de clienti, furnizori si subcontractanti. Colaboram activ cu toti expertii implicati in proiect si cu clientii pentru rezolvarea eficienta si benefica pentru toate partile a tuturor problemelor aparute in timpul activitatii.

Datorită colaborărilor pe care le-am avut de-a lungul timpului, am devenit un pion important pe piața locală și suntem în plină ascensiune pe plan național, cu lucrări efectuate în mai multe judete.

Fiecare lucrare pe care o executăm reprezintă un parteneriat între client și compania noastră, parteneriat în care investim mereu atenția, specializarea și profesionalismul nostru total! O parte din  proiectele noastre de referinta sunt: Centrul Administrativ Sanador Bucuresti, Centrul Medical Sanador Bucuresti,

Servicii

Proiectare

Constructii civile si industriale

Amenajari interioare

Exterioare, pavaj, garduri